> Android Nedir? | Menİndir Menİndir - Full Tek Link Program İndir - Dosya İndir Android Nedir? ~ Menİndir

Android Nedir?

-- --

Android Nedir?

Android, eski Yunanca insan kelimesinden türetilmiş olup insansı gibi bir anlam ifade eder. Zeki canlı varlıklar tarafından yapılmış insansı makinelere verilen addır.
Bizim burada bahsi geçen Android, Google ve Open Handset Allience tarafından oluşturulmuş Linux İşletim Sistemi tabanlı bir mobil cihaz (Tablet, PDA , cep telefonları vb. ) için geliştirilmiş açık kaynak kodlu bir işletim sistemidir.
Android, aygıtların fonksiyonelliğini genişleten uygulamalar yazan geniş bir geliştirici grubuna sahiptir. Android için halihazırda 200,000'den fazla uygulama bulunmaktadır.
Android'in son sürümleri, çoklu-görev (multitasking), çoklu-dokunuş (multitouch) ve Flash desteğiyle beraber gelmektedir. Android Market ile uygulamalar son derece kolay bir arayüz ile  yüklenebilmektedir.

Neden Android Kullanmalı?

Android açık kaynak kodlu olması dolayısıyla geliştirmeye çok açık bir platform. İnsanlardan gelen istekler ve ihtiyaçlar çok kısa sürede karşılanıyor. ( Flasy Player örneği bence bu konuda çok önemli )
Android rakiplerine göre çok daha kararlı ve hızlı bir işletim sunuyor.


İleri
« Geri
Geri
İleri »

Sitemize Atılan Yorumlarda Argo Kelimelerin Bulunması Kesinlikle Yasaktır. Aksi Taktirde Doğacak Sorunlardan Site Yöneticilerimiz Sorunlu Değildir Ve Sitemiz Buna Teşvik Edilmeyecektir.!! ConversionConversion EmoticonEmoticon

Torrent Oyun İndir

[Torrent Oyun İndir][pmag2]