> Android Telefon ve Tablet Hızlandırma (Performans Arttırma) | Menİndir Menİndir - Full Tek Link Program İndir - Dosya İndir Android Telefon ve Tablet Hızlandırma (Performans Arttırma) ~ Menİndir

Android Telefon ve Tablet Hızlandırma (Performans Arttırma)

-- --

Android İşletim sistemli Akıllı Telefonlar Tabletler Click performans Önerileri hızlandırma ettik arrtırma ettik.
1 HAFIZAYI ARTTIRMAK
Akıllı telefonların İşletim Sistemleri A.Ş. Uygulamalar Click genellikle yetersiz Dahili hafızaları Olur. Bu yüzden fotoğraflar da ettik müzik Dosyaları Gibi Büyük verileri microSD kartlarda saklamak gerekir. Oysa 32 GB'lık microSDHC bulabileceginiz 55 tl'ye piyasadan kartla Dahili hafızayı yukseltmek mumkun. Bu sayede Uygulamaları Dahili hafızaya aktararak Harici kartta DAHA FAZLA yer açabilirsiniz..
2 AKILLI TELEFONLARA ÇEKİ DUZEN
Eski telefonlar Tabletler A.Ş. Akıllı sıkıcıdır çünkü Uygulamaları başlatırken ya da Diğer etkinliklerde dururlar. Bu genellikle Android'in gelişigüzel verileri islemek Click Kullandığı havuzun kodlama A.Ş. kod açma işlemlerindeki yetersizliğinden kaynaklanır. Ekme App Ile Her Zaman yeterli gelişigüzel veriyi sağlayabilirsiniz. Cihaza root islemi uygulayın. Doomlord en Köklenmesi Takımı bunu Sızın Click yapabiliyor.     
3 İŞLETİM SİSTEMLERİNE HACK
Eger Akıllı telefonunuzun Güçlü donanımı AMA Eski Android Sürümü Varsa, cihaza Custom ROM ekleyebilirsiniz. Bu İşletim Sistemi Sürümü Gönüllü yazılımcılar Tarafindan oluşturulmuş. Kurulum Click internette Kısa bir Gezinti yeterli Oluyor. 
Aşağıdaki Konulara bakmanızıda öneririz.

İleri
« Geri
Geri
İleri »

1 comments:

Click here for comments
Adsız
admin
27 Eylül 2014 07:20 ×

Tabletim cok yavasdi simdiyse az da olsa hizlandi sitenizin ve sizin yarariniz ck dokundu tesk

Congrats bro Adsız you got PERTAMAX...! hehehehe...
Reply
avatar

Sitemize Atılan Yorumlarda Argo Kelimelerin Bulunması Kesinlikle Yasaktır. Aksi Taktirde Doğacak Sorunlardan Site Yöneticilerimiz Sorunlu Değildir Ve Sitemiz Buna Teşvik Edilmeyecektir.!! ConversionConversion EmoticonEmoticon

Torrent Oyun İndir

[Torrent Oyun İndir][pmag2]