> Visual Studio 2013Express Edition | Menİndir Menİndir - Full Tek Link Program İndir - Dosya İndir Visual Studio 2013Express Edition ~ Menİndir

Visual Studio 2013Express Edition

-- --






     Lisans:

ücretsiz
Dil:
İngilizce
İşletim Sistemi:
  • Windows XP
  • Windows 2003
  • Windows Vista
  • Windows 7
  • Windows 8

Kendi uygulamanızı yaratın



Visual Basic, yazılım geliştiricilerinin kendi yazılım uygulamalarını yaratmasınısağlayan bir programdır.3
Eğer kendi uygulamalarınızı yazmak istiyorsanız, bu programla harika bir başlangıç yapabilirsiniz. HyperNext Studio'ya benzer olarak, Visual Basic temel ve gelişmiş seçenekleri kullanmanıza olanak veren ve her seviyedeki geliştiricilere yönelik bir araçtır. Temel olarak bu program Windows kişisel bilgisayarları için .NET Framework tabanlı uygulama yaratmanızı sağlar. Programın en önemli özellikleri arasında yeni uygulamanızı çok çeşitli programlama dilleri ile çalıştırma yeteneğinin bulunmasının yanı sıra mükemmel güvenlik sağlamasıdır.
Uygulama geliştirmenin en erken aşamalarından itibaren (etkili bir kurulum dosyası yaratma aşamasında bile) Visual Basic size adım adım rehberlik eder. Microsoft Visual Basic 2010 anlaşılır bir sürükle-bırak arayüzü etrafında tasarlanmıştır. Bir uygulama yaratmak için, her biri uygulamadaki bir ekrana karşılık gelen bir veya daha fazla form yaratmanız gerekmektedir. Daha sonra bunları düğme, metin alanı, menü ve diğer seçenekler gibi "nesnelerle" doldurmanız gerekmektedir. Bütün bu elemanları kapsayan Microsoft Visual Basic Toolbox menüsü sınırsız görünebilir ve geniş çeşitlilikteki uygulamalar için faydalı çözümler sunar.
Uygulamayı tamamlamadan önceki son aşama, her şeyin olması gerektiği gibi birlikte çalışmasını sağlayan kodu yazmaktır. Sözdizimi, eski Visual Basic sürümleri ile hemen hemen aynıdır ve genel olarak diğer programlama dillerinin kuralları ile karşılaştırıldığında en anlaşılır olanlardan biridir. Ayrıca Microsoft Visual Basic içindeki sözdizim editörü oldukça iyidir. Hatta bir hata denetleyicisi bile bulunmaktadır. Bu programın tek olumsuz yanı, yeni başlayanların uygulama yaratma oyununa girebilecek dereceye gelmeden önce program arayüzünü öğrenmek için zaman harcamaları gerektiği gerçeğidir.
Visual Basic her seviyedeki yazılım geliştiricileri için tam anlamıyla kapsamlı bir uygulama yaratıcısıdır.



Artıları
  • Kolay kullanılabilir arayüz
  • Her seviyedeki geliştirme tecrübesi ile uyum
  • Hata denetleyicisi ve otomatik düzeltici içerir
Eksileri
  • Yeni başlayanların öğrenmesi için karmaşıktır










İleri
« Geri
Geri
İleri »

Sitemize Atılan Yorumlarda Argo Kelimelerin Bulunması Kesinlikle Yasaktır. Aksi Taktirde Doğacak Sorunlardan Site Yöneticilerimiz Sorunlu Değildir Ve Sitemiz Buna Teşvik Edilmeyecektir.!! ConversionConversion EmoticonEmoticon

Torrent Oyun İndir

[Torrent Oyun İndir][pmag2]