> Windows 8 32 Bit | Menİndir Menİndir - Full Tek Link Program İndir - Dosya İndir Windows 8 32 Bit ~ Menİndir

Windows 8 32 Bit

-- --






Lisans:
ücretsiz
Dil:
İngilizce
İşletim Sistemi:
  • Windows 8
En son sürüm:
32 Bit2012-05-31



Windows 8 Microsoft'un tabletlere özgü Modern UI arayüzü ile geleneksel Windows masaüstünü birleştiren en son işletim sistemi.

>Genel Bakış

Windows 8'in bu deneme sürümünde kullanıcıların internette gezmekten multimedya dosyalarını görüntülemeye kadar yaptığınız her şeyi kökten değiştirmeyi vaat eden düzgün ve sağlam bir işletim sistemini test etme imkanı bulunuyor.
Bu, Microsoft'un şimdiye kadar yarattığı işletim sistemleri arasında en iddialı olanı. Tablet arayüzüyle geleneksel masaüstü arayüzünü birleştiren Microsoft, Windows 8'le herkesi memnun edebilmeyi umuyor. Ama bunu başarabiliyor mu? Bakalım.

Modern Arayüz

Önceki birçok versiyonda da görüldüğü gibi Windows 8 arayüzü, Windows işletim sisteminde yapılan en büyük değişikliklerden biri. Kurduğunuz her uygulama, yeni Modern arayüz ile ekranınızda çoklu renkli karelerde görüntüleniyor. Her bir kare bir programı ya da karşılık gelen dizini açmaya yarayan bir kısayol işlevi görüyor. Her bir panel özelleştirilebiliyor, böylelikle uygulamaları birlikte gruplayabiliyorsunuz.

Yeni özellikler

Flash
Windows 8'de Flash'ın kullanılması en büyük güncellemelerden biri. Microsoft ve Adobe birlikte çalışarak Flash'ın Internet Explorer 10 ile çalışan duruma özel bir versiyonunu yaratmışlar. Bu da Flash'ın siz istediğiniz zaman, örneğin video oynatırken çalışmasını sağlıyor ama gereksiz olduğu zamanlarda PC'nizin performansına ya da pil ömrüne etki etmiyor. Bu da özellikle dışarıdayken pil ömrüne ve performansa önem veren Windows RT kullanıcıları için önemli.
Yeni uygulamalar
Modern arayüzüne orijinal olarak dahil edilen uygulamalara bakıldığında da birçok Windows Store eklentisi mevcut. Örneğin Bing seyahat, spor ve haberler için uygulamalar eklemiş. Ayrıca, Windows 8 ile bağlantılı olarak piyasaya sürülen mevcut Modern Apps de bulunuyor. Bunların bazılarına da Hava Durumu, Haritalar ve Finans dahil.
Web'de gezinmek
Windows 8, önceki sürümlerinde görülen kararlılık sorunlarına yol açan birçok sorunu gidermiş. Ayrıca kullanıcıların sabırsızlıkla bekleyecekleri yeni bir özellik olan IE Flip ahead, web'deki gezintinizde bir sonraki tıklayacağınız sayfayı kitle kaynaklı olarak tahmin etmeye yarıyor. İlerlemek için tek yapmanız gereken eğer dokunmatik ekranınız varsa ekranı sürüklemek ya da ekran üzerindeki ileriyi gösteren oka tıklamak. Bu özellik tabii ki Bing'le arama yaparken çalışıyor ama Internet Explorer 10 kullandığınız sürece diğer arama motorlarıyla da uyumlu.
IE tarayıcısının Windows 8'in Modern UI versiyonunda artık web sayfalarını arkadaşlarınızla paylaşmanıza izin veren bir Paylaşım özelliği de yer alıyor - Charms Bar'ı açıp Paylaş'ı seçmeniz yeterli; böylece sayfayı Tweet'leyebilir ya da Facebook'ta paylaşabilirsiniz.
Ayrıca, bu Windows 8'in hem masaüstü hem de Modern UI versiyonları dahili olarak Flash 11.3'e sahip.
E-Posta
Windows 8'de E-posta özelliği de daha iyi bir kullanıcı deneyimi için rötuşlanmış. Farklı e-posta hesaplarınızı ayırabilmek için başlangıç ekranınızda birden fazla gelen kutusu sabitleyebiliyorsunuz. Aynı yazışma dizisinden gelen e-postaları gruplayan faydalı bir mesaj dizisi özelliği de bulunuyor. Microsoft aynı zamanda uygulama çökme vakalarının daha az yaşanması için bazı kararlılık sorunlarıyla da ilgilenmiş.

Windows 8 Pro

Windows 8 Pro'ya adım atan kullanıcılar aşağıdaki özelliklere sahip olacaklar:
BitLocker Drive Encryption ve BitLocker To Go
Bu, daha fazla güvenlik arayan insanlar için harika. BitLocker tüm diskinizi şifreliyor ve bilgisayarınızın kaybolması ya da çalınması halinde hacker'ların kıymetli bilgilerinize erişmesini engelliyor. BitLocker To Go ise aynı düzeydeki şifrelemeyi USB sürücülerinize uyguluyor.
Windows 8'in tüketici odaklı bir versiyonunda bu tür iş odaklı özellikleri görmek güzel.
Hyper-V sanallaştırma işlevselliği
Bu, daha çok IT profesyonellerine yönelik, yazılım dağıtma ve sunucu yönetmeye yarayan çok teknik bir yazılım.
Uzak Masaüstü
Uzak Masaüstü, bilgisayarlarına uzaktan erişim sağlaması gerekenler için harika bir özellik. Aynı zamanda arkadaşlarına ve ailesine teknik destek sağlamak isteyenler için de harika bir araç. Bu özellik ilk olarak Windows XP ile gelmişti ama sonraki versiyonlarında geliştirildi.
Windows Medya Merkezi
Windows Medya Merkezi'nin hayranları bu özellikleri geri kazanmak için Windows 8 Pro'ya yükseltmek zorunda kalacaklar. Windows Medya Merkezi'nin Windows 8 ile birlikte ücretli bir eklenti olması da bir ilk. Bu da PC'lerini ev sinema sistemi olarak kullanan birçok Windows kullanıcısını kızdıracak gibi görünüyor.

Windows 8 Enterprise

Windows 8 Enterprise'a yükseltmek aşağıdaki özellikleri getirecek:
Windows to go
Bu özellik Windows 8'in USB bellekleri ya da harici sabit diskler gibi taşınabilir depolama aygıtlarına kurulup bu aygıtlar üzerinden çalışmasına izin verecek. Bu da onu kurumsal ortamlarda tamemen yönetilebilir bir hale getirecek ve sistem yöneticileri için Windows'un bir kopyasını diske aktarma ve dağıtma işini basitleştirecek.
DirectAccess VPN Yoluyla Erişim
Bu özellik, kullanıcıların herhangi bir yerden şirketin dahili ağına güvenli bir bağlantı yapmalarını sağlayarak evden çalışmalarına izin veriyor.
BranchCahce
BranchCache, PC önbellek dosyalarının merkezi bir sunucuda depolanmasını sağlayarak hızı arttırıyor. Bu da, ofisleri farklı konumlarda olan şirketler için ideal. BranchCache, sunucuların otomatik olarak yerel dosya kopyalarını alıp uzaktaki istemcilere aktarmasına izin veriyor.
AppLocker
Bu özellik, bir bilgisayarı paylaşmanız halinde uygulamalara erişimi kilitlemenize izin veriyor.

Sonuç

Microsoft, Windows 8 ile birçok olumlu karşılanan değişiklik yaptı. Dokunmatik ekran özellikleri olmadan masaüstünde gezinti hala biraz zor, ama çoğu kişi Modern arayüzün basitliğini ve Windows 8 ile birlikte gelen baştan sona yeniden tasarlanmış uygulamaları takdir edecektir. Kurulum hakkında daha fazla bilgi isterseniz Lewis'in bu konuda yardımcı olan blog yazısına bir göz atın. 32 veya 64bit versiyonlardan hangisine ihtiyacınız olduğunu kontrol etmeyi unutmayın.
Windows 8, Microsoft için zorunlu bir değişimdi ama bu radikal yeniliklere sahip işletim sistemi üzerinden oynadığı kumarın kullanıcılar tarafından kabul edilip edilmeyeceğini zaman gösterecek.



Artıları
  • Düzgün, modern tasarım
  • Çok kararlı
  • Şık arayüz
  • Yeni dahili Metro Apps'i içeriyor
  • Geleneksel masaüstü uygulamalarını destekliyor
Eksileri
  • Metro arayüzüne alışmak zaman alıyor
  • Dokunmatik ekranlı cihazlarda daha iyi çalışıyor







İleri
« Geri
Geri
İleri »

2 comments

Click here for comments
Unknown
admin
15 Ekim 2014 11:08 ×

Türkçe Yokmu ?

Reply
avatar
Adsız
admin
15 Ekim 2014 12:03 ×

Buyur Kardeşim http://programfulindir.blogspot.com.tr/2014/10/windows-8-pro-vl-turkce-32-bit-indir.html

Reply
avatar

Sitemize Atılan Yorumlarda Argo Kelimelerin Bulunması Kesinlikle Yasaktır. Aksi Taktirde Doğacak Sorunlardan Site Yöneticilerimiz Sorunlu Değildir Ve Sitemiz Buna Teşvik Edilmeyecektir.!! ConversionConversion EmoticonEmoticon

Torrent Oyun İndir

[Torrent Oyun İndir][pmag2]