> Windows 10 Teknik Önizleme | Menİndir Menİndir - Full Tek Link Program İndir - Dosya İndir Windows 10 Teknik Önizleme ~ Menİndir

Windows 10 Teknik Önizleme

-- --



Windows 10 Teknik Önizleme sürümü Microsofttarafından yayınlanan resmi Windows 10 önizleme sürümüdür.
Orjinal adı Windows 10 Technical Preview olan bu Windows 10 önizleme sürümü sayesinde 2015 yılının sonuna doğru çıkış yapacak Windows 10 yayınlanmadan önce yeni işletim sistemi hakkında fikir sahibi olabilirsiniz ve Windows 10'a geçiş yapıp yapmama kararı alabilirsiniz.
Windows 10 önizleme sürümü Windows 10 ile birlikte gelecek özellikleri bize tanıtıyor. Windows 10, Windows 8'de işletim sisteminden çıkarılmış olan başlat menüsüne yer veriyor olacak ve bu başlat menüsünü daha kullanışlıbir halde kullanıcılara sunacak. Yeni başlat menüsü melez bir yapıya sahip. Windows 8'de yer alan metro arayüzündeki uygulama kutuları bu yeni başlat menüsü içerisine dahil edilmiş ve klasik tasarım yeni metro arayüzüyle biğrleştirilmiş. Ayrıca başlat menüsü üzerinden yapılan aramalar artık hem bilgisayar üzerinde yerel olarak hem de internet üzerinden yapılacak. Böylece kullanıcılar aradıkları bilgilere ve dosyalara çok daha rahat ulaşabilecekler.
Windows 10'nun dikkat çeken bir diğer özelliği uygulamalar arası geçişin daha kolay hale getirilmiş olması. Windows 10'da mobil cihazlardan alışık olduğumuz görev yöneticisi benzeri bir yapı mevcut ve uygulama pencereleri bir arada görüntülenebilmekte. Bu pencereler kolay bir şekilde seçilebiliyor ve hızlı bir şekilde pencerelere geçilebiliyor.
Windows 10 şu ana kadar yayınlanmış olan Windows cihazlar arasında en geniş cihaz desteğine sahip olacak olan işletim sistemi. Windows işletim sistemine sahip olan Xbox One oyun konsolları, tabletler, akıllı telefonlar, dizüstü ve masaüstü bilgisayarlar birbirleriyle uyumlu olarak çalışabilecekler ve aynı uygulamaları kullanabilecekler.
Eğer bütün Windows 10 özelliklerini yakından görmek ve kişisel olarak tecrübe etmek isterseniz Windows 10 Teknik Önizleme sürümünü indirebilir ve bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz.
Not: Windows 10 Teknik Önizleme Sürümü'nü kullanabilmek için Windows Insider programına üye olmanız gerekmektedir. Ücretsiz olan bu işlemi bu sayfa üzerinden gerçekleştirebilir ve Windows 10 Teknik Önizleme Sürümü'nü aktifleştirmek için gerekli olan ürün anahtarını elde edebilirsiniz:
Windows 10 Teknik Önizleme Sürümü'nü indirmek için hazırladığımız özel kılavuza bu bağlantıyı kullanarak göz atabilirsiniz:

Windows 10 Teknik Önüzleme İndir 64-bit İngilzce Sürüm

32-bit İngilizce Sürüm




İleri
« Geri
Geri
İleri »

Sitemize Atılan Yorumlarda Argo Kelimelerin Bulunması Kesinlikle Yasaktır. Aksi Taktirde Doğacak Sorunlardan Site Yöneticilerimiz Sorunlu Değildir Ve Sitemiz Buna Teşvik Edilmeyecektir.!! ConversionConversion EmoticonEmoticon

Torrent Oyun İndir

[Torrent Oyun İndir][pmag2]