> | Menİndir Menİndir - Full Tek Link Program İndir - Dosya İndir ~ Menİndir
-- --
dunyanin-en-yuksek-internet-hizi-abd-de-kullanilacak-705x290

Amerika Birleşik Devletleri’nin Minnesota adlı eyaletine bağlı Minneapolis şehri,dünyanın en hızlı internetine sahip olmak üzre.Bu hızlı internetin saniyedeki hızı 10 gigabit.Yani 10.000 mbps’e kadar ulaşacak.(1 gigabit=1.000 mbps.Ulan biz de 16 mbps ile idare edelim)
Yani bunun anlamı demek oluyor ki;30-40 GB’lık bir bir dosyayı saniyeler içerisinde indirilebilinecek.Sadece bu şehirde olmasına rağmen şehirin hepsinde bu internetten elbette olmayacak.Karşılığı da olacak tabii ki.(zaten bu dünyada ne karşılıksız verilir ki)Bu süper internete sahip olmak isteyenler aylık 400 doları gözlerinden çıkaracaklar.Fakat bir kaç dağıtıcı şirket(ttnet gibi) isterseniz 1 gigabit hızındaki interneti 65 dolar karşılığında sunmayı planlıyor.Amerika birleşik devletleri’nde ülke çapında ortalama 30 megabit internet hızı ile dünyada 40.sırada.
İleri
« Geri
Geri
İleri »

Sitemize Atılan Yorumlarda Argo Kelimelerin Bulunması Kesinlikle Yasaktır. Aksi Taktirde Doğacak Sorunlardan Site Yöneticilerimiz Sorunlu Değildir Ve Sitemiz Buna Teşvik Edilmeyecektir.!! ConversionConversion EmoticonEmoticon

Torrent Oyun İndir

[Torrent Oyun İndir][pmag2]