> GTA 5 PC Ön Siparişe Açıldı! | Menİndir Menİndir - Full Tek Link Program İndir - Dosya İndir GTA 5 PC Ön Siparişe Açıldı! ~ Menİndir

GTA 5 PC Ön Siparişe Açıldı!

-- --
GTA 5 Ön Siparişe Açıldı!
Merakla ve heyecanla beklenen GTA 5 çok yakında çıkış yapacak ve nihayet oyun ön siparişe açıldı.
Aral Game yaptığı resmi duyuruyla Grand Theft Auto 5 oyununun PC versiyonunun ön siparişe açıldığını duyurarak oyunu heyecanla bekleyen milyonlarca oyun severe müjdeyi verdi. Rockstar daha önceden yaptığı açıklamada GTA 5 PC versiyonunu 2015 yılının Ocak ayının 27'sinde yayınlayacağını duyurmuştu. Bu tarihe sadece birkaç hafta kala oyunun Aral Game üzerinde ön siparişe açılmasıyla GTA 5 fiyatı da belli oldu. Aral Game GTA 5'in PC versiyonunu 180 TL fiyat etiketi ile ön siparişe sunmakta.
Aral Game tarafından belirlenen fiyatın 200 TL üzerinden yüzde 10 indirim uygulanan fiyat olduğunu belirtmekte fayda var. Bu fiyat güncel hit oyunların satış fiyatları göz önüne alındığında bir hayli yüksek bir fiyat. Bu yüksek fiyatlandırma politikasının Aral Game veya Rockstar'dan mı kaynaklandığı hakkında kesin bir bilgiye sahip değiliz. Fakat oyunun yeni nesil konsol versiyonlarının da oldukça yüksek fiyatlarla satıldığını belirtmekte fayda var.
GTA 5 PC versiyonunun Steam üzerinden de satışa sunulması bekleniyor. Oyun 06.01.2015 itibariyle Steam üzerinde ön siparişe açılmış değil. Bu nedenle bir süre bekleyip oyunun Steam fiyatını da görmekte fayda var.
GTA 5 PC versiyonunu Aral Game üzerinden ön siparişle satın almak isterseniz bu bağlantıyı kullanabilirsiniz:

Grand Theft Auto 5
İleri
« Geri
Geri
İleri »

Sitemize Atılan Yorumlarda Argo Kelimelerin Bulunması Kesinlikle Yasaktır. Aksi Taktirde Doğacak Sorunlardan Site Yöneticilerimiz Sorunlu Değildir Ve Sitemiz Buna Teşvik Edilmeyecektir.!! ConversionConversion EmoticonEmoticon

Torrent Oyun İndir

[Torrent Oyun İndir][pmag2]