> Rally Point 4 Android Araba Yarış Oyunu | Menİndir Menİndir - Full Tek Link Program İndir - Dosya İndir Rally Point 4 Android Araba Yarış Oyunu ~ Menİndir

Rally Point 4 Android Araba Yarış Oyunu

-- --




Rally Point 4'te Heyecan Dolu Bir Yarış Tecrübesi Bizi Bekliyor!

Rally Point 4 farklı yarış pistlerinde yarışarak en yüksek hızda yol almaya çalıştığınız bir mobil yarış oyunudur.
Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz birralli oyunu olan Rally Point 4'de yarış arabamızı seçiyoruz ve farklı pistlerden birinde yarışmaya başlıyoruz. Oyundaki temel amacımız zamana karşı yarışmak ve en iyi zamanı elde etmek. Virajlarla dolu yollarda yol alırken bize yardımcı pilotumuz eşlik ediyor ve hangi yöne döneceğimiz hakkında bize ipuçları veriyor. Bu sayede oyunda hızla ilerlemek daha kolay hale geliyor.
Rally Point 4'de nitro gibi öğeler oyuna renklilik kazandırmakta. Yarışırken nitro kullanarak hızınızı artırabiliyorsunuz. Fakat nitro kullanırken dikkatli olmamız gerekiyor. Eğer nitroyu ara vermeden kullanmaya devam edersek motorumuz yanıyor ve aracımız patlıyor.
Rally Point 4 kendine has bir kontrol sistemine sahip. Aracımıza gaz vermek ve yönlendirmek için ekranın solundaki sanal kontrol çubuğunu kullanıyoruz. Oyunun grafiklerinin ortalama seviyede olduğu söylenebilir.




Oyunu İndirmek İçin DOSYAYI İNDİR e Tıklayınız.
 Oyunu İndirmek İçin Tıklayın









İleri
« Geri
Geri
İleri »

Sitemize Atılan Yorumlarda Argo Kelimelerin Bulunması Kesinlikle Yasaktır. Aksi Taktirde Doğacak Sorunlardan Site Yöneticilerimiz Sorunlu Değildir Ve Sitemiz Buna Teşvik Edilmeyecektir.!! ConversionConversion EmoticonEmoticon

Torrent Oyun İndir

[Torrent Oyun İndir][pmag2]