> WhatsApp Masaüstü Uygulaması Nasıl Kullanılır? | Menİndir Menİndir - Full Tek Link Program İndir - Dosya İndir WhatsApp Masaüstü Uygulaması Nasıl Kullanılır? ~ Menİndir

WhatsApp Masaüstü Uygulaması Nasıl Kullanılır?

-- --
WhatsApp Web Bilgisayarda Nasıl Kullanılır?
Merhaba Menİndir takipçileri. Bildiğiniz üzere WhatsApp nihayetinde bilgisayar kullanıcılarına popüler mobil anlık mesajlaşma yazılımı olan WhatsApp Messenger'ın bilgisayarlar üzerinde çalışabilen bir versiyonunu sundu. Bir web uygulaması olan ve WhatsApp Web adını alan bu servis şu an için sadece Google Chrome üzerinde çalışan bir servis olarak tasarlanmış. WhatsApp Web her ne kadar bilgisayarınızda çalışabilse de aslında mobil cihazlarınızda yüklü olan WhatsApp Messenger uygulamalarıyla senkronize bir şekilde çalışan bir web servisi. Bu nedenle WhatsApp Web'i bilgisayarınızda kullanabilmek için mobil cihazınızdaki WhatsApp Messenger ile bilgisayarınızdaki WhatsApp Web hizmetini eşleştirmeniz gerekiyor. Biz de bu yazımızda bu işlemi nasıl yapacağınızı adım adım resimli bir şekilde anlatacağız ve "Whatsapp bilgisayarda nasıl kullanılır?" sorusunu cevaplayacağız.
WhatsApp Web'i bilgisayarlarınızda çalıştırabilmeniz için öncelikle Android, Blackberry veya Windows Phone akıllı telefonlarınızda yüklü olan WhatsApp Messenger uygulamasının son sürümünü yüklemiş olmanız gerkeiyor. WhatsApp Web şu an için iOS cihazları desteklemiyor. WhatsApp Web'in iOS desteğinin yakın zaman içerisinde sunulmasını bekliyoruz.

WhatsApp Messenger'ı güncelleştirdikten sonra telefonunuz üzerinden WhatsApp'ı çalıştırın ve sağ üst köşedeki menüyü açarak "WhatsApp Web" seçeneğini seçin:
WhatsApp Web Bilgisayarda Nasıl Kullanılır?
Bu adımdan sonra aşağıdaki bağlantıyı kullanarak Google Chrome tarayıcınız üzerinden WhatsApp Web hizmetine erişin:
WhatsApp Messenger
WhatsApp MessengerPopüler Ücretsiz Mesajlaşma Servisi
Telefonunuzda karşınıza gelen ekranda "TAMAM ANLAŞILDI" seçeneğinin üzerine dokunun:
WhatsApp Web Bilgisayarda Nasıl Kullanılır?
Bu adımdan sonra kameranız açılacak. Daha önceden Google Chrome üzerinde açtığınız WhatsApp Web sayfasında da bir barkod gösterilecek. Telefon kameranızı monitörünüzde açık olan WhatsApp Web sayfası üzerindeki barkoda odaklayın ve kısa bir süre bekleyin. Barkod otomatik olarak taranacaktır:
WhatsApp Masaüstü Uygulaması Nasıl Kullanılır?
Artık WhatsApp Web'i bilgisayarınızda kullanmaya başlayabilirsiniz. Eğer masaüstünüzde WhatsApp bildirimleri ve uyarı sesleri almak isterseniz WhatsApp Web servisi üzerinde avatarınızın hemen sağındaki menüyü açın ve "Bildirimler" seçeneğinin üzerinde tıklayın. Açılan menüden bidirim ve sesleri açıp kapatabilirsiniz: 
WhatsApp Masaüstü Uygulaması Nasıl Kullanılır?
Umarız yazımız işinize yaramıştır. Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere, hoşçakalın.
İleri
« Geri
Geri
İleri »

Sitemize Atılan Yorumlarda Argo Kelimelerin Bulunması Kesinlikle Yasaktır. Aksi Taktirde Doğacak Sorunlardan Site Yöneticilerimiz Sorunlu Değildir Ve Sitemiz Buna Teşvik Edilmeyecektir.!! ConversionConversion EmoticonEmoticon

Torrent Oyun İndir

[Torrent Oyun İndir][pmag2]