> Vodafone Yanımda Bug Rootlu Lucky Patcher | Menİndir Menİndir - Full Tek Link Program İndir - Dosya İndir Vodafone Yanımda Bug Rootlu Lucky Patcher ~ Menİndir

Vodafone Yanımda Bug Rootlu Lucky Patcher

-- --

Merhaba arkadaşlar sizlere bugün vodafone yanımda uygulamasında bulduğumuz bug u paylaşıyoruz. öncelikle cihazınız rootlu olması gerekli. daha sonra verdiğimiz linklerden vodafone yanımda ve lucky patcher adlı programı indirebilirsiniz.


Adımlar:

1-Lucky patcher adlı programa giriyoruz. uygulamaları tararken bekliyoruz.
2-uygulamaları taradıktan sonra Vodafone yanımda uygulamasına basılı tutuyoruz ve gelen ekranda 3-satın alma ve lisans yamaları deyin. sonra uygulama yamaları yükleniyor dicek bekleyin yükledikten sonra vodafone yanımdaya girin istediğiniz paketi alabilirsiniz.

NOT: eğer olmadı arkadaşlar ücret keserse biz sorumlu değiliz doğacak hiçbir sorundan sitemiz ve adminlerimiz sorumlu değildir. Denemelik fiyatı uçuk olmayan paketlerden alın ki para çekmezlerse anlamayıp büyük paketlerden alırsınız.


Vodafone Yanımda İndir
Dosya Boyutu: **

Lucky Patcher Apk İndir (Rootlu)
Dosya Boyutu: 5.3 MB
İleri
« Geri
Geri
İleri »

1 comments:

Click here for comments
Unknown
admin
4 Şubat 2016 04:09 ×

Biri yazsın yapsın da be yan gelmeyelim

Congrats bro Unknown you got PERTAMAX...! hehehehe...
Reply
avatar

Sitemize Atılan Yorumlarda Argo Kelimelerin Bulunması Kesinlikle Yasaktır. Aksi Taktirde Doğacak Sorunlardan Site Yöneticilerimiz Sorunlu Değildir Ve Sitemiz Buna Teşvik Edilmeyecektir.!! ConversionConversion EmoticonEmoticon

Torrent Oyun İndir

[Torrent Oyun İndir][pmag2]