> Turkcell Hızlı Open Vpn Ayarları! | Menİndir Menİndir - Full Tek Link Program İndir - Dosya İndir Turkcell Hızlı Open Vpn Ayarları! ~ Menİndir

Turkcell Hızlı Open Vpn Ayarları!

-- --
Merhaba arkadaşlar turkcell için hızlı open vpn ile bedava internet veriyoruz gayet hızlı ve işinizi çok rahat görebilecek bir internet lütfen arkadaşlar faydalanıp bir yorum atmayı çok görmeyiniz.


Apn ayarlarımızı Turkcellin kendi apn ayarları olacak.



sonra aşağıda vereceğim pia hızlı config ile open vpn de import edip hızlı bir şekilde kullanacaksınız. 

Aşağıda verdiğim open vpn apk yı kurduktan sonra configi indireceksiniz aşağıda verdik linkli

Open vpn ye girip sağ üstte olan 3 noktaya tıklayın çıkan 4 sunucudan 3cüsünü seçin ( İmport Profile From Sd Card)  basıp configi indiği klasörden seçip connect tuşuna basın ve ayarlar bağlanacaktır. hızlı birşekilde tıkır tıkır kullanacaksınız.

Ayarlar 1-2 gün sonra bağlanmayacak arkadaşlar çünkü patlamış olacaktır çok kişi kullandığı için vereceğim siteden proxy bakıp Cfgye Proxy editleyip yine interneti sömürebileceksiniz.



Confige proxy editlemeyi bilmeyenler için indirdiğiniz .ovpn Dosyasını ES Dosya yöneticisi ile girip üstüne tıklıyorsunuz Metin diyorsunuz ES düzenleyici diyorsunuz orada en başlarda sayılı biyer olacaktır örneğin 123.45.643.21 3128 böyle bunu bulup silip verdiğim yukarıdaki siteden bulup yazıcaksınız ve kaydet değip sömürmeye devam edeceksiniz.


Gerekli Programlar aşağıda ve config dosyalarıda aşağıda linkte!







Open Vpn Apk İndir
Dosya Boyutu: 7.9 MB

Open Vpn Pia Config Dosyası İndir
Dosya Boyutu: 1 KB

İleri
« Geri
Geri
İleri »

4 comments

Click here for comments
Menindir
admin
31 Mart 2016 07:27 ×

yeni configler yakın zamanda paylaşılacaktır takipte kalın lütfen.

Reply
avatar
Unknown
admin
1 Nisan 2016 00:30 ×

Ben faturalıyım bunu kullansam ücret kesermi

Reply
avatar
Menindir
admin
1 Nisan 2016 01:23 ×

Evet ücret kesilir kardeşim

Reply
avatar

Sitemize Atılan Yorumlarda Argo Kelimelerin Bulunması Kesinlikle Yasaktır. Aksi Taktirde Doğacak Sorunlardan Site Yöneticilerimiz Sorunlu Değildir Ve Sitemiz Buna Teşvik Edilmeyecektir.!! ConversionConversion EmoticonEmoticon

Torrent Oyun İndir

[Torrent Oyun İndir][pmag2]