> Casper :Snapchat'te Karşıdakinin Haberi Olmadan Ss Alma | Menİndir Menİndir - Full Tek Link Program İndir - Dosya İndir Casper :Snapchat'te Karşıdakinin Haberi Olmadan Ss Alma ~ Menİndir

Casper :Snapchat'te Karşıdakinin Haberi Olmadan Ss Alma

-- --
   Merhaba Menİndir ziyaretçileri Snapchat'te takip ettiğiniz kişilerin hikayelerini ve ya mesaj yoluyla aldığınız fotoğraf ve videoları bir kaç kez izledikten sonra birdaha açamazsınız ve karşıdakinin haberi olmadan da ekran görüntüsü alamazsınız.Fakat bu uygulama ile hem takip etiğiniz kişilerin hikayelerini hemde size gönderilen snapleri (fotoğraf,video farketmez) galerinize kaydedebilirsiniz ve karşıdaki kişinin ruhu bile duymaz.

Öncelikle ilk ekranda kullanıcı adı ve şifrenizi girmeniz gerekli.
(Merak etmeyin hesaplarınız çalınmaz.)


Kullanıcı adı ve şifrenizi girdikten sonra gelen ikinci ekranda ise gmail hesabınızı ve şifrenizi girmeniz gerekmektedir.


Evet artık uygulamaya giriş yaptık.


Herhangi bir hikaye yada mesaj yoluyla atılan snapleri casper ile açtığınızda böyle bir ekran gelir ve kırmızı işaretli indirme butonuyla da snapi galerimize kaydedebiliriz.
Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Casper İndir

http://link.tl/C8c0

İleri
« Geri
Geri
İleri »

Sitemize Atılan Yorumlarda Argo Kelimelerin Bulunması Kesinlikle Yasaktır. Aksi Taktirde Doğacak Sorunlardan Site Yöneticilerimiz Sorunlu Değildir Ve Sitemiz Buna Teşvik Edilmeyecektir.!! ConversionConversion EmoticonEmoticon

Torrent Oyun İndir

[Torrent Oyun İndir][pmag2]