> En İyi 3 Xposed Modülü | Menİndir Menİndir - Full Tek Link Program İndir - Dosya İndir En İyi 3 Xposed Modülü ~ Menİndir

En İyi 3 Xposed Modülü

-- --
  Xposed Framework hakkında bilgi vermiştik ve kurulumunu göstermiştik.Şimdi de onun üzerinden kullanabileceğiniz modüllerin full versiyonunu sizlerle paylaşıyoruz

1-Flat Style Colored Bars Pro :Bildiğiniz gibi Kitkat(4.4.2) ve altı sürümlerde durum çubuğu siyah olur.Fakat Lolipop(5.0) üstü sürümlerde durum çubuğu uygulama rengine göre değişebiliyor. Telefonunuzun sürüm lolilop altı olsa bile durum çubuğuna o özelliği alttaki modül ile Xposed Framework sayesinde uygulayabilirsiniz.

Apkyı kurup Xposed Framwork'ten aktif etmeniz yeterlidir.Herhangi bir ayar gerektirmez.



Flat Style Colored Bars Pro İndir
http://link.tl/CajS
Dosya Boyutu:633kb

2-Flat Style Bar İndicators Pro : Bu modül sayesinde ise durum çubuğundaki pil göstergesi, gps,wifi,mobil veri,hotspot,bluetooth,vpn,alarm gibi simgeleri değiştirebilirsiniz.

Apkyı kurup Xposed Framework'e girip modüllerden aktif edip telefonunuzu yeniden başlatın modül artık aktiftir.Uygulamaya girip istediğiniz simgeyi istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.



Flat Style Bar İndicators Pro İndir
http://link.tl/CakK
Dosya Boyutu:1 mb

3-Flat Style Colored Keyboard Pro : Bu modül sayesinde ise klayvenizi değiştirebilirsiniz.Gayet kullanışlı ve şık klavyesi vardır.İstediğiniz renkleri verebilirsiniz.

Apkyı kurun ve Xposed Framework'e girip modüllerden aktif edin .Telefonunuzu yeniden başlattığınızda klavye etkin olacaktır istediğiniz ayarı uygulamaya girip değiştirebilirsiniz.




Flat Style Colored Keyboard Pro İndir
http://link.tl/CakN
Dosya Boyutu:664kb





İleri
« Geri
Geri
İleri »

Sitemize Atılan Yorumlarda Argo Kelimelerin Bulunması Kesinlikle Yasaktır. Aksi Taktirde Doğacak Sorunlardan Site Yöneticilerimiz Sorunlu Değildir Ve Sitemiz Buna Teşvik Edilmeyecektir.!! ConversionConversion EmoticonEmoticon

Torrent Oyun İndir

[Torrent Oyun İndir][pmag2]