> DURMAPLAY İLE STEAM'DEN ÜCRETLİ OYUNLARI BEDAVA AL ! | Menİndir Menİndir - Full Tek Link Program İndir - Dosya İndir DURMAPLAY İLE STEAM'DEN ÜCRETLİ OYUNLARI BEDAVA AL ! ~ Menİndir

DURMAPLAY İLE STEAM'DEN ÜCRETLİ OYUNLARI BEDAVA AL !

-- --
Steam'deki ücretli bazı oyunların bedava keylerini nasıl alabileceğinizi daha önce anlatmıştık. Bu defa daha farklı bir sistem ile karşı karşıyayız. Bu sistemimiz Durmaplay sistemidir. Önceki sistemimizde istediğimiz oyunları alamıyorduk. Ama bu sistemimizde istediğimiz her oyununu alabiliriz. Peki ya bu sistem nasıl çalışıyor ? Hemen başlayalım...

İlk olarak siteye alttaki linkten kayıt olun ;
https://www.durmaplay.com/kayit?ref=14fbbd40ccbd1d4d97555905625c0334
Kayıt olduktan sonra yapılacak şeyler malum. Siteye giriş yapıyoruz. Ve altın toplamaya başlıyoruz. Peki nasıl altın toplayacağız ? İşte ipuçları...

Attığınız adımda bile size altın kazandırıyoruz
Artık kazanabilirsiniz. Durmaplay Altın Madeninde; foruma konu açarsanız altın kazanırsınız, hali hazırda olan konuya cevap verirseniz altın kazanırsınız, oyun sayfalarımızda bulunan yorum kısımlarına yorum yaparsanız altın kazanırsınız. Hatta ve hatta kendinize özel referans linki oluşturabilir ve bu linki bir çok platformda paylaşabilirsiniz. Paylaştığınız linki kullanan her kullanıcı size altın kazandırır. Bu kadarla da kalmıyoruz bir çok şekilde size altın kazandırıyoruz.
Forum Hareketleriniz ile Altın Kazanın
Durmaplay forumları bilgi alabileceğiniz ve şimdiye kadar oyunlar ile ilgili edinmiş olduğunuz bilgileri paylaşabileceğiniz aktif bir platformdur. Forumda açtığınız her konu size 2 Altın kazandırır. Hali hazırda daha önceden açılmış bir konuya yazabilirsiniz. Buda size 1 Altın kazandırır. Böylelikle forumda aradıklarınızı bulup probleminizi çözerken veya problem yaşayan diğer oyunculara forum vasıtası ile yardım ederken devamlı altın kazanırsınız.
Oyunları değerlendirin ve yorum yapın
Durmaplay'de bulunan oyunları değerlendirin. Daha önceden oynadığınız bir oyun ise, arkadaşlarınızdan duyduklarınıza göre, farklı başka sitelerde veya Durmaplay Oyun Haber sayfalarında okuduğunuz haberlere göre oyun hakkında yorum yapabilirsiniz.Bu diğer oyunculara oyun hakkında ön bilgi verecektir ve bu sayede en iyi oyun deneyimi yaşaması sağlanmış olacaktır.Siz bunu yaparsanız biz ne yaparız? Yapabileceğimiz tek şey size 2 Altın ödül vermek olacaktır. Oyun sayfalarının en alt kısmında yorum sayfalarını görebilirsiniz.
Referans Linkleriniz size Altın Yağdırsın
Altın Madeninde kendinize özel Referans linkleri oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz bu linkleri bir çok platformda paylaşabilirsiniz. Paylaştığınız linklerde Durmaplay'de bulunan oyunların sayfalarını, yayınlanan haberlerin sayfalarını, oyunların yardım bölümlerinde bulunan oyun yardım sayfalarını, forumda gördüğünüz ve faydalı olduğunu düşündüğünüz forum sayfalarını paylaşabilirsiniz. Kendinize özel kalıplara sokabilirsiniz. Oluşturduğunuz linklerin niteliklerine göre veya paylaştığınız platformlara göre altın kazanmaya başlayın, Referans linklerinizi tıklayan her kullanıcı size 2 Altın kazandıracaktır. Ne kadar çok tıklama o kadar çok altın.
Arkadaşının alışverişi, senin alışverişindir
Altın Madeninde size özel davet kodunuz vardır. Bu davet kodu ile arkadaşlarınızı Durmaplay'in her alışverişte ve her platformda kazandıran avantajlı dünyasına daver edebilirsiniz. Davet ettiğiniz arkadaşınız sisteme üye olduğunda ve yaptığı alışverişlerde sizde altın kazanırsınız. Artık arkadaşınızın yeni bir özelliği var. Attığı her adımda, hemen hemen yaptığı tüm işlemler size altın kazandırır. Bunu hemen deneyin.
Arkadaşınızı sadece davet etmekle kalmayın
Davete icabet etmesi için ona bir sebep verin. Arkadaşınızı davet edeceksiniz.Bunu artık tüm siteler yapıyor diye düşünüyorsunuz muhtemelen. Arkadaşınızında aynı duyguları paylaşacağına eminiz. Bu yüzden size bir sebep verelim. Arkadaşınıza Altın Madeni sistemi üzerinden telefon numarasını yazarak otomatik davet sistemini kullanarak davet kodu gönderin. Bu davet kodu arkadaşınızı ilk alışverişinde kullanabileceği %5 ile %20 arasında değişen bir indirim kuponu gönderin.
Altın madeninde kazandıklarınız her zaman gözünüzün önünde
Altın Madeni sistemine göre kazandığınız tüm altınları anlık olarak takip edebilirsiniz. Her kazandığınız altın eşzamanlı olarak kaydedilir. Davet ettiğiniz arkadaşlarınızın hareketlerinden kazandığınız altınları, referans linklerinize gelen tıklamalarınızı, sosyal platform aktivitelerinizi, forumda yazdıklarınızı, oyunlara yaptığınız yorumları vb... yani kısacası her attığınız adımı burada detaylı şekilde görebilirsiniz. Gördüğünüz paneli daha geliştirmek için çalışmaya devam ediyoruz. Altın Madeni üzerinde kazandığınız altınları yine sistem üzerinden DurmaBonus, DurmaLira veya direk olarak nakite çevirebilirsiniz. Bu çevirme oranlarını da Altın Madeninde görebilirsiniz.


İleri
« Geri
Geri
İleri »

Sitemize Atılan Yorumlarda Argo Kelimelerin Bulunması Kesinlikle Yasaktır. Aksi Taktirde Doğacak Sorunlardan Site Yöneticilerimiz Sorunlu Değildir Ve Sitemiz Buna Teşvik Edilmeyecektir.!! ConversionConversion EmoticonEmoticon

Torrent Oyun İndir

[Torrent Oyun İndir][pmag2]