> Türk Telekom OpenVpn ile Bedava İnternet | Menİndir Menİndir - Full Tek Link Program İndir - Dosya İndir Türk Telekom OpenVpn ile Bedava İnternet ~ Menİndir

Türk Telekom OpenVpn ile Bedava İnternet

-- --

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere Türk Telekom Openvpn ile bedava internet ayarlarını veriyorum. MMS de hız kısıtı olduğu için hız konusunda şikayette bulunmayın elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz bizlerde..

Apn Ayarları

İsim: Menindirtt
Apn: mms
Proxy: 217.174.37.37
Bağlantı Noktası / Port: 8080



Size verdiğim hesaba sadece 1 kişi bağlanabilir. aşağıdan verdiğim linkten hesap alarak herkes kendi hesabı üzerinden bağlanabilir.

Hesap Alma Sitesine Buraya Tıklayarak GİT

verdiğim linkte siteye girdikten sonra Germany'e tıklayın daha sonra serverda Germany2 yazacaktır ona girin ve hesap alın.

aşağıda resimde görmüş olduğunuz yerde kullanıcı adı ve şifre bölümünü belirttik kendi hesabınızın kullanıcı adı ve şifresini oraya girerek kendi hesabınız ile bedava interneti kullanabilirsiniz.









OpenVpn Apk İndir
Dosya Boyutu: 2.2MB


Ayar Dosyası İndir
Dosya Boyutu: 2KB


İleri
« Geri
Geri
İleri »

Sitemize Atılan Yorumlarda Argo Kelimelerin Bulunması Kesinlikle Yasaktır. Aksi Taktirde Doğacak Sorunlardan Site Yöneticilerimiz Sorunlu Değildir Ve Sitemiz Buna Teşvik Edilmeyecektir.!! ConversionConversion EmoticonEmoticon

Torrent Oyun İndir

[Torrent Oyun İndir][pmag2]