> Turkcell Qpython ile Heryere Giren Bedava İnternet #3 (1 Şubat 2017) | Menİndir Menİndir - Full Tek Link Program İndir - Dosya İndir Turkcell Qpython ile Heryere Giren Bedava İnternet #3 (1 Şubat 2017) ~ Menİndir

Turkcell Qpython ile Heryere Giren Bedava İnternet #3 (1 Şubat 2017)

-- --
Merhaba arkadaşlar Turkcell Qpython ile heryere giren bedava internet ayarını sizlerle paylaşıyorum. fazla lafı uzatmadan hemen anlatıma geçiyorum.


APN AYARLARI

İsim: MenindirQP
Apn: İnternet
Proxy: 127.0.0.1
Port/Bağlantı Noktası: 8080

kaydedip apn yı seçin.


Qpyhton Anlatım!

Aşağıda vermiş olduğum Qpython Apk yı indirip kurun ve programa birkez girip çıkın.

daha sonra aşağıda da vemriş olduğum gene Ayar dosyasını indirin Dosya yöneticisinden Qpython►Scripts Klasörüne kopyalayın.

daha sonra Qpython'a girin ekranı sağa  kaydırın. Programs tıklayın ordan kopyaladığınız ayar dosyasını seçin ve RUN deyip mobil veriyi açın.

Heryere Girmek İçin Gerekli Browser!

Aşağıda vermiş olduğum Puffin Web Browser Apk yı indirin. daha sonra istediğiniz hertürlü siteye girebilirsiniz.

NOT!: Ayar Google Playden oyun uygulama vb şeyler indirmektedir! ve ayrıca YouTube'den de 720p ve 1080p kalitesinde hiç donmadan,kasma,lag yapmadan video izlemektedir.

Qpython Apk İndir
Dosya Boyutu: 14.2MB


Ayar Dosyası Apk İndir
Dosya Boyutu: 47KB


Puffin Web Browser Apk İndir
Dosya Boyutu: **







İleri
« Geri
Geri
İleri »

Sitemize Atılan Yorumlarda Argo Kelimelerin Bulunması Kesinlikle Yasaktır. Aksi Taktirde Doğacak Sorunlardan Site Yöneticilerimiz Sorunlu Değildir Ve Sitemiz Buna Teşvik Edilmeyecektir.!! ConversionConversion EmoticonEmoticon

Torrent Oyun İndir

[Torrent Oyun İndir][pmag2]