> CCleaner Android Ram ve Alan Temizleme Programı Apk İndir | Menİndir Menİndir - Full Tek Link Program İndir - Dosya İndir CCleaner Android Ram ve Alan Temizleme Programı Apk İndir ~ Menİndir

CCleaner Android Ram ve Alan Temizleme Programı Apk İndir

-- --


Bir çoğunuzun bilgisayar platformundan tanıdığını düşündüğüm temizlik yapma programı dendiği zaman akla ilk gelen mükemmel bir uygulamadır.

Yapımcılığını Piriform firması üstlenmiştir. Android cihazınıza yükleyip çalıştırdığınız andan itibaren tüm gereksiz artıkları siler, telefon-tablet belleğini yani rami temizler.

Kullanımı oldukça kolaydır TÜRKÇE dil desteği mevcuttur. Ana ekran üzerine ekleyeceğiniz widget sayesinde kolay ulaşım imkanı sağlar bu sayede tek bir dokunuşla bile önceden ayarladığınız işlemler doğrultusunda temizliğini yapar.

CCleaner her ne kadar kullanıcısına ücretsiz olarak sunulsa da uygulama içinde kısıtlamalar mevcuttu bu yüzden Professional yani TAM SÜRÜM olarak sunuyorum uygulamayı dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

CCleaner Android Ram ve Alan Temizleme Programı Apk İndir.
Dosya Boyutu: 6.3 MB



İleri
« Geri
Geri
İleri »

Sitemize Atılan Yorumlarda Argo Kelimelerin Bulunması Kesinlikle Yasaktır. Aksi Taktirde Doğacak Sorunlardan Site Yöneticilerimiz Sorunlu Değildir Ve Sitemiz Buna Teşvik Edilmeyecektir.!! ConversionConversion EmoticonEmoticon

Torrent Oyun İndir

[Torrent Oyun İndir][pmag2]