> Raft Survival Apk İndir | Menİndir Menİndir - Full Tek Link Program İndir - Dosya İndir Raft Survival Apk İndir ~ Menİndir

Raft Survival Apk İndir

-- --
 Raft Survival: Salta hayatta kalma- ekran görüntüsü küçük resmi

Keşfedin. Yaratmak. Survive.
Evde sonsuz okyanus var. Komşuların - acımasız köpekbalıkları. Tek konfor ve sığınak bir sal.Raft Survival: Salta hayatta kalma okyanus yakalamadan kaçınmanızı ve dayanılmaz koşullarda hayatta kalmak önerir.

RAFT SURVIVALIN DEĞİŞKEN DÜNYALARI
Hayatta kalma macera oyunlarının her biri benzersiz zorluklar ve zorluklarla dolu kendi dünyasına sahiptir. Denizde hayatta kalmak simülatörümüz dünyanın sınırsız sayıda üretir. Pasifik adalarını, kayalıklarını ve şim oyunlarıda dipsiz okyanus siperlerini keşfedin!
İki dünya da birbirine benzemez : hayatta kalmak özgürlüğünüzün her anında tamamen yeni ve randomize edilmiş dünya üretebilirsiniz.

  Raft Survival: Salta hayatta kalma- ekran görüntüsü
GERÇEK-YAŞAM DENEYİMİNE KAPAT
Raft oyunu özgür hayatta kalma oyunları ücretsiz sevenler gerçek hayatta oyun en yakın vermek için tasarlanmış bir 3D oyun. Bu nedenle Gece-Gündüz Döngüsü eklendi. Denizde hayatta kalmak uygulaması, güneşli günlerin keyfini çıkarmaya ve fırtınalılardan sakınmaya izin veren hain hava koşullarına sahiptir. Hayatta kalma oyunları online, emici simülatörler. Hayatta kalma konusunda yeni beceriler edinmek istersen sal oyunları deneyin!
Raft Survival Apk İndir
Dosya Boyutu: 78 MB


İleri
« Geri
Geri
İleri »

Sitemize Atılan Yorumlarda Argo Kelimelerin Bulunması Kesinlikle Yasaktır. Aksi Taktirde Doğacak Sorunlardan Site Yöneticilerimiz Sorunlu Değildir Ve Sitemiz Buna Teşvik Edilmeyecektir.!! ConversionConversion EmoticonEmoticon

Torrent Oyun İndir

[Torrent Oyun İndir][pmag2]